Ta daa!!

Jag har vunnit en film, *yay* från Fridas filmblogg, hon brukar ha en å annan tävling, där man kan vinna filmer ibland, kika in hos henne och se om ni har turen på er sida! Klicka på bannern här till vänster för att komma dit!
 
Jag har även köpt mig en alldeles egen dator (hör å häpna) Är helt kär i min lilla laptop ^^ Den ska tydligen vara jätte bra enligt min käresta, själv vet jag ingenting om datorer, så jag litar på honom då ^^
Har ingen trådlös router inkopplad däremot (än) och ingen nätverkskabel, så jag är utan internet för tillfället.. Så jag får hålla mig på stationära sålänge..
 
Måste även ha ett microsoft konto till det mesta, och vad jag vet så har jag ett, men det funkade inte?? (använde mobilen som internet en stund, när jag testade grejjer)
 
Nån som vet vad som kan vara fel?? Eller är det jag som är trög?
 
Aja, ska fixa lite mer på den iaf, och komma på vad allting är.. Skydrive?? eeehm.. okeeej..
 
PEACE!

They are coming for me..

Har vart strålande väder i princip hela helgen, förutom i söndags kväll då vi ändå tvättade, så det gjorde inget att det regnade då!
Jag och Älsklingen har vart på natt promenader, hur skönt som hellst! Och bäst av allt INGA getingar eller humlor på nätterna!
Vågar ju inte ens mig ut på balkongen på dagarna ifall det kommer några getingar, har sluppit dom i helgen, för av nån outgrundlig andledning kommer det inga getingar ut dit när Älsk är med ut.. Jag testade min tur för en stund sen, nu när Älsk jobbar, men tro på fan, så kom det en geting jävel!
 
Jag börjar misstänka att dom är ute efter mig nu.. När jag minst anar det kommer en mob med getingar med gaddarna utåt, redo för attack!
 
Såååå, jag håller ig inne tills det blir mörkt, för då har dom iallafall fugit hem för natten ^^ 
Vet iofs inte om dom flyger på nätterna åxå, men jag har då aldrig sett nån på nätter eller kvällar..
 
Har ust köpt en present till min kära åxå, han fyller ju 30 snart!
Han påminde mig även härom sistens att jag fyller år själv snart.. 
Å då ska man önska sig nånting, eftersom alla frågar vad man vill ha, men, jag som vanligt har INGEN idé om vad jag vill ha *suck*
 
Överaska mig!
 
Peace!

Äntligen!

Nu har CSN äntligen tagit ett beslut!
Så nu blir det till att ta en dusch och sen rusa iväg till banken och anmäla mitt konto, så jag kan få lite pengar.
Guud, va skönt att få det hela överstökat, om än bara tills i vinter, då vi måste ansöka om nästa halvår!
 
Jag håller dessutom på studera på 200% just nu, har jag räknat ut, självmant givetvis, så att jag ska kunna göra mina prov en vecka tidigare.
 
Datumen hade inte passat mig så bra annars, för då hade det första provet, i "Aktivt ledarskap", blivit 7e juni, eller 14 juni, och ingen av dom datumen passar mig, för det 7e kommer bli dagen efter vi firat min 22 års dag, och svärmors 50års dag, så jag hade nog inte vart så jätte super pigg den morgonen, och den 14e fyller min käraste 30, så det passar inte heller.
 
Så jag fick ju den smarta idén att om jag pluggar på lite fortare så hinner jag göra provet sista maj ist, en vecka för tidigt!
 
Nästa prov i "Barns lärande och växande" hade skullat vara 12e juli, vilket är fredagen i älsklings första semester vecka, och då är vi i Älvdalen, så det ska jag också göra en vrecka förtidigt, om jag inte hittar någon på kommunen eller på komvux däruppe som sitter provvakt åt mig.
 
Men det känns bäst att ha det överstökat innan semestern, för sen är det inget mer prov innan augusti.
 
Men iallafall så känns det VÄLDIGT skönt att få klart krånglet med csn, ÄNTLIGEN!
 
PEACE OUT!
 
 

Krångel.. som vanligt

Jag förstår inte hur dom som arbetar på CSN jobbar, å vad dom gör på sin arbetstid..
Den 29e april ansökte jag om bidrag och det tog dom 2 veckor att besluta om att dom behövde fler uppgifter av mig.. Skickade in det jag skulle, och ringde igår för att höra om dom fått in det,
 
"Det har kommit in nånting här, men det är ingen handläggare som har tittat på det än"
 
Fick jag till svar.. Vad har dom gjort hela veckan då? Hur länge ska jag behöva vänta för att få reda på OM jag får pengar överhuvudtaget, och dessutom om jag får höga bidraget??
Jag kommer ju nästan gått klart skolan innan dom vet nånting.. Jag kommer nog dessutom inte få några pengar alls i maj, utan om och när jag väl får så är det antagligen tidigast juni, så då ska jag gå en hel månad utan pengar.. för det blir ju så enkelt.. 
 
Får inte vara med i FK längre heller eftersom jag började skolan, så jag får inte nått därifrån heller, och om jag räknat rätt så ska jag få en dubbel telefonräkning nu i maj dessutom, från Telia OCH Halebop samtidigt, eftersom jag bytte abbonemang, å jag inte fick Telia räkningen tidigare.. 
 
Ojejojj.. å så på allt det så fick nån på Älsklingens jobb reda på genom nyheterna att företaget som dom jobbar på har sämst betalt i Sverige inom industri.. *suck*
 
~Livet är inte bara en lek, det är en dans på rosor åxå~

<3

 
VÅR!!!
 

Ny renoverad

Har bytt bloggportal nu, så här blev det visst tomt ^^ Bytte till denna för att den skulle kunna fixas upp bättre, å finare. Så min kära syster har gjort en "Make over" på min blogg,
 
Tack så mycket för hjälpen Frida!
Besök gärna hennes film sida, ni som inte sett den! Banner finns här till vänster, bara att klicka ^^
 
Ska för övrigt fixa lite thaimat till mig och älsklingen, så jag får skriva lite mer en annan dag ^^
 
Peace Out!
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Den här bloggen designas av

© www.fridasfilmtajm.blogg.se

gullreekan.blogg.se

Sagan om mitt liv

RSS 2.0